Ronneby Hääinfo

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

VISUAALINEN TYYLINI

Rakastan rauhallista, maanläheistä ja juurevaa estetiikkaa, syviä sävyjä, valon ja varjon leikkiä ja sopivasti konstrastia. Etsin monesti kohteiden muotoja varjojen kautta; puhkipalaneet vaaleanpunaiset hattarakuvat eivät istu sielunsävyihini. En kuitenkaan luonnehtisi visuaalista tyyliäni synkäksi, sillä mukana on myös pirskahtelevuutta ja mysteeriä. Vaikka pidän väreistä, käsittelen mielellään osan kuvista mustavalkoiseksi, tyypillisesti noin 15–20% kokonaismäärästä.

Tutustuttehan portfoliooni ja aiempaan hääkuvamateriaaliini ennen kuvauksen varaamista. Kuvaan ja editoin itselleni luonnollisella otteella, ja on olennaista, että tämä tyyli ja tunnelma istuu myös teidän näkemykseenne. Paras match syntyy yleensä silloin, kun asiakas on oivaltanut, miksi haluaa juuri minut kuvaajakseen. Tämä ei tarkoita, etten silti kuuntelisi ilman muuta myös toiveitanne kuvauksen suhteen!

Hoidan kuvaamisen digitaalisesti kattavalla Canonin ammattilaiskalustolla, ja myös käsisalamalaitteet kulkevat mukanani efektien ja pimeämpien iltojen varalta.

 

HINNASTO

Dokumentaarinen hääkuvaus alkaen 1390€ (8h)

Paketit sovitaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä, niin lasken teille tarjouksen saatuani lisätietoja.

Hääpotretit 390€

Dokumentaarisen hääkuvauksen minulta varanneille tarjoan potretit erillisenä päivänä (ei lauantaisin) -25%.

Kihla- ja save the date kuvaukset 320€

Dokumentaarisen hääkuvauksen minulta varanneille tarjoan pariskuntakuvaukset -25% hintaan.

 

Kotini on Helsingissä, ja logistisista syistä toimin pääasiassa Etelä-Suomen alueella. Jos juhlitte tai aiotte peräti karata naimisiin kauempana, kannattaa kuitenkin kysäistä, miltä kalenterini näyttää.

Matkakulut sisältyvät kuvausten hintaan Helsingin sisällä. Muihin kohteisiin lisätään matkojen hinta joko julkisilla yhteyksillä tai kilometrikorvaukset 0,35€/km autoon turvauduttaessa.

Kaikki hinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa.

 

MITÄ HÄÄKUVAUKSEEN KUULUU?

Kuvauksen sisältö riippuu valitsemastanne tuntimäärästä ja siitä, mitä osaa haluatte painottaa. Koko päivän kuvauksissa taltioiduksi saadaan tunnelmat kihelmöivistä aamun valmistautumisista tanssilattian killerimooveihin. Isossa osassa on vihkiseremonia, joka on aina niin tunteikas, pidettiin se sitten kirkossa tai kallion laella.

Useimmiten morsiusparin potrettien kuvaaminen ujutetaan hääpäivän sisään (muitakin mahdollisuuksia on!). Sopiva miljöö päätetään yhdessä toiveidenne, aikataulujen ja välimatkojen kehyksessä. Pääkaupunkiseudulla käyn aina tutustumassa kuvausympäristöön etukäteen (tätä kutsutaan location scoutingiksi). En kuvaa hääkuvia lainkaan studiossa, vaan mieluiten ulkona luonnonvalossa.

Toimitettavien kuvien määrä riippuu jonkin verran kuvausympäristöstä ja olosuhteista sekä juhlien luonteesta. Valitsen teidän puolestanne parhaat kuvat, jotka kertovat päivän tarinaa luontevasti ja esteettisesti. Suuntaa-antavana kuvamääränä voitte pitää noin 35 editoitua kuvaa kuvaustuntia kohden.

Pidän jokaisen parini kanssa vähintään yhden tapaamisen, livenä mikäli välimatka on kohtuullinen, jotta pääsen kuulemaan ideoitanne ja toiveitanne sekä antamaan omat vinkkini jouhevaan hääpäivään kuvauksen näkökulmasta. Tätäkin tärkeämpää on mielestäni päästä tutustumaan toisiimme etukäteen…..

 

 

Ja sitten ne pikkupräntit…

 

VARAAMINEN JA MAKSUEHTO

Kun olemme päässeet yhteiseen selvyyteen teille parhaasta kuvauspaketista, lähetän teille kuvaussopimuksen ja ensimmäisen laskun sähköpostitse. Varausmaksu on 30% kuvauksen kokonaishinnasta. Buukkaus on vahvistunut, kun lasku näkyy maksettuna ja olen saanut teiltä takaisin päin allekirjoitetun sopimuksen.

Jäljellä olevan loppusumman mahdollisine matkakuluineen laskutan heti häiden jälkeen sneak peek -kuvien toimituksen yhteydessä. Loput kuvat/latausoikeuden toimitan sen jälkeen, kun loppulasku on hoidettu.

 

KUVIEN TOIMITUS

Jälkikäsittelen kaikki luovutettavat kuvat huolellisesti ja lähetän ne teille digitaalisessa formaatissa tyylikkään ja salasanasuojatun nettigallerian kautta. Toimitusaika on sesonkiaikaan normaalisti noin neljä viikkoa. Avaan teille kuitenkin gallerian heti parin päivän sisällä kuvauksesta ja laitan nähtäville noin 20 sneak peek -kuvaa päivästä. Loput kuvat sekä lataamisoikeuden lähetän sen jälkeen, kun loppumaksu on suoritettu.

Toimitan kuvat JPEG-tiedostomuodossa sRGB-väriprofiilissa, ellei teillä ole muita toiveita. Saatte kuvat sekä suuressa printtiin soveltuvassa koossa että someen optimoidussa web-resoluutiossa. Galleria on teidän ja vieraidenne käytössä 6kk ajan kuvien valmistumisesta.

En luovuta käsittelemättömiä raakakuvia, vaan palveluni mukaisia taiteelliseen näkemykseeni perustuvia viimeisteltyjä lopputuotteita. Luottakaa tässä minuun kuvien karsinnan ammattilaisena. Laatu ja tarinan yhtenäisyys korvaavat määrän tässäkin asiassa.

 

KÄYTTÖ- JA TEKIJÄNOIKEUDET

Saatte kuvillenne jatkuvat vapaat oikeudet yksityiseen käyttöön mukaan lukien kuvien julkaisemiseen internetissä ja erilaisten painotuotteiden ja tulosteiden teettämiseen. Somessa kuvia julkaistaessa on kuvien yhteydessä mainittava nimeni (Heidi Kouvo Photography). Kuvia ei luonnollisesti saa luovuttaa tai myydä kolmansille osapuolille kaupallisessa tarkoituksessa, eikä toimitettuja kuvia saa uudelleenmuokata.

Kuvien tekijänoikeudet ja käyttöluvat jäävät minulle Suomen tekijänoikeuslain mukaisesti.

Varaan luvan käyttää ottamiani valokuvia laillisissa tarkoituksissa ja hyvän maun mukaisesti omassa viestintämarkkinoinnissani kuten portfoliossa, nettisivuilla, blogissa, näytelyissä ja kuvakilpailuissa. Jos tämä ei teille sovi, ottakaa yhteyttä, niin voimme neuvotella mahdollisuuksista.

 

PERUUTUSEHDOT

Jo maksettua varausmaksua ei palauteta, mutta mikäli teille tulee välttämättömäksi perua kuvaus,  voimme neuvotella, mitä muita kuvauspalveluita voisin tarjota teille maksetun summan arvosta. Itse sitoudun hoitamaan kuvauksen sopimuksen mukaisesti, ja voin peruuttaa työn ainoastaan vakavan loukkaantumisen, sairastumisen tai muun force majeur -syyn vuoksi. Tällaisen epätodennäköisen tapauksen edessä palautan varausmaksun teille täysimääräisenä.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

error: Content is protected !!