Onpas ihan tajuttoman ja käsittämättömän upee setti Heidi. Kiitos ja kumarrus. Sä oot tosi hyvin saanut vangittua päivän fiiliksen. Vielä upeempaa, kun olisin ikinä uskaltanut toivoa, kaikki ne yksityiskohdat ja päivän kulku. Huhhu! Jokaisessa kuvassa on ihan super oivaltava kuvakulma ja tunnelma. Ääk, en kestä! Ja miten oot ehtiny joka paikkaan!

Kiitos tuhannesti! Onneksi otettiin kuvat sun kautta, oot ihan ääri lahjakas työssäsi, vau. 

Tuhannet kiitokset Heidi! Nämä ovat ihan USKOMATTOMIA! Ihanaa, mikä fiilis välittyy joka ikisestä kuvasta.

Kiitoksia vielä kerran! Aivan älyttömän hienoja kuvia! Sä oot tosi lahjakas kuvaaja! Hyvin mietittyjä kuvia, ja silti ehdit aina joka paikkaan kuvaamaan. Myös meidän perheet oli tosi tyytyväisiä kuvista! Oli myös tosi hauska olla sun seurassa! Teit siltäkin osin meidän päivästä paremman :)

Päästiin eilen illalla katsomaan kuvia ajan kanssa, kiitoksia tuhannesti näistä!! Niissä on ihanasti tunnetta mukana. Ystävä osuvasti, että kaikissa kuvissa on joku ”juju”, että ne on tosi mielenkiintoisia katsella.

O M G miten hienoja. Nämä on niin upeita, oma taideteoksensa koko galleria!

Kiitokset sinulle mukavan rempseästä ja ennakkoluulottomasta asenteesta! Teit hyvää työtä ja todellakin voimme suositella sinua muillekin!

Eiiih mä en kestä näitä kuvia! Upeita, ihania ja liikkiksiä. Todella upeita kuvia! Tyytyväisyyttämme ei voi sanoin kuvailla!

Siis wau niin upeita kuvia!!!! Suurkiitos, että olit osa meidän mahtavaa päivää!!! Siis aivan ihania kuvia! Sanat ei riitä! Kiitos Heidi.

Kiitos aivan täydellisistä kuvista! Parempaa emme olisi osanneet toivoa.
Kuvat ovat keränneet kovasti ihastelua ja ensi viikolle lähtee tilaukseen kuvakirjoja ja seinätauluja isovanhemmille :)

Kauniita sanoja

ASIAKKAILTA

Uusimmat ruudut


Instagramissa

STALKKAAMAAN

error: Content is protected !!